Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Weer eens lekker Oostelijk gaan eten? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Geniet bij ons bovendien van Nederlandse gerechten. Geniet op milde avonden van onze idyllische zitplaatsen buiten.

Populair oriëntaals restaurant op de juiste plek gelegen!

Verras uzelf met onze Oostelijke keuken. De lekkere gerechten en drankjes overtuigen u zeker. 's Middags komen veel klanten vanwege de pannenkoeken, de wafels en het ijs bij ons langs. Ook als toetje een genot! Komt u langs voor een heerlijke lunch. Wij beschikken over gratis wifi, zodat u tijdens het verblijf bij ons makkelijk op internet kunt surfen.

Voedselintolerantie of bijzondere voeding

Probeert u eens onze afwisselende keuze van vegetarische maaltijden en ontdekt u de ongelofelijke variëteit hiervan. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze lactosevrije en glutenvrije gerechten evenwel genieten. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Profiteer van onze afhaalservice

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze gratis parkeerplaatsen. U kunt ons restaurant barrièrevrij bereiken. Huisdieren kunt u in ons restaurant mee naar binnen nemen. Met ons online-reserveringssysteem is het bespreken van een tafel echt eenvoudig. Wij accepteren betaalpas en contactloos betalen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Wij hebben ook een cateringservice. Als u meer informatie wilt, kunt u graag contact opnemen. 5 dagen per week zijn wij van 10.00-22.00 uur voor u geopend. 's maandags en 's dinsdags zijn wij gesloten.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue