Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

U wilt Oostelijk gaan eten en bent nog op zoek naar een passend restaurant, waar u de avond kunt doorbrengen? Geniet bij ons daarnaast van Nederlandse gerechten. Onze knusse zitplaatsen buiten zijn bij zonnig weer nog eens extra gezellig.

Authentiek restaurant met wifi

Onze Oostelijke keuken biedt een groot assortiment lekkere, vers bereide maaltijden. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment koude drankjes. Ook voor de zoetekauw hebben wij iets in petto. Onze lekkere pannenkoeken, onze wafels of ons lekkere ijs smaken ook als toetje erg lekker. Onze hartstocht is de horeca. Komt u voor het ontbijt, voor de lunch of voor het avondeten bij ons langs en geniet van een fijne avond. Met onze internet-toegang gaat u direct online.

Allergieën of bijzondere voeding

Probeert u eens onze afwisselende keuze van vegetarische gerechten en ontdekt u de ongelofelijke variëteit hiervan. Wij hebben ook een aantal glutenvrije en lactosevrije gerechten in de aanbieding, zodat u bij ons zeker de juiste keuze kunt maken. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Afhaalservice beschikbaar

Profiteer van onze parkeerplaatsen voor klanten. U kunt ons restaurant barrièrevrij bereiken. Dieren kunt u in ons restaurant mee naar binnen nemen. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Wij accepteren contactloos betalen en betaalpas. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Als u geïnteresseerd bent in onze cateringservice, kunt u graag contact opnemen. Op 5 dagen per week kunt u bij ons van 10:00 tot 22:00 uur langskomen. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue