Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Een sfeervolle avond met Oostelijk eten – wij serveren vers bereide gerechten in een authentieke sfeer. Geniet bij ons bovendien van Nederlandse gerechten. Geniet op milde zomeravonden van onze knusse zitplaatsen buiten.

Centraal gelegen restaurant met een uitgebreid aanbod aan dranken

De Oostelijke keuken verwent u met een groot aantal gerechten. Onze uitstekende keuken verwent u met een groot aanbod aan lekkere gerechten en drankjes. Als toetje of als tussendoortje overtuigen onze wafels evenals ons verfrissende ijs. Komt u langs voor een lekkere lunch. Voor alle food-bloggers: foto's maken en meteen op Instagram delen is geen thema – wij hebben gratis wifi.

Een individuele voeding

Probeert u eens onze afwisselende keuze van vegetarische maaltijden en ontdekt u de ongelofelijke verscheidenheid hiervan. Wie voor lactosevrije levensmiddelen kiest, vindt bij ons in ieder geval ook de juiste gerechten. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Profiteer van onze cateringservice

Wij hebben gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Ons restaurant is barrièrevrij bereikbaar. Uw hond kunt u bij ons rustig meebrengen. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één muisklik een tafel bij ons kunt reserveren. Bij ons is het mogelijk met betaalpas of contactloos betalen of contant te betalen. U wilt onze specialiteiten ook op uw privé-feest aanbieden? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Wij zijn 5 dagen per week van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue