Ornina

Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Als u met uw familie een mooie avond met Oostelijk eten wilt doorbrengen, is ons restaurant een bezoekje waard. Daarnaast vindt u bij ons lekkernijen uit de Nederlandse keuken. Volledige afleiding geniet u tijdens de zonnige dagen op de zitplaatsen buiten.

Populair oriëntaals restaurant centraal gelegen!

Kies uit een groot assortiment van gerechten uit de Oostelijke keuken en laat uzelf verwennen. Onze uitstekende keuken verwent u met een omvangrijk aanbod aan lekkere gerechten en drankjes. Echt enthousiaste reacties creëren onze lekkere pannenkoeken, onze wafels en ons lekkere ijs, als tussendoortje of toetje. Komt u toch voor het ontbijt, voor de lunch of voor het avondeten langs! Profiteer van ons wifi om foto's te delen.

Dieet en allergieën

Onze keuken houdt rekening met een vegetarische bereiding van de gerechten en biedt niettemin een grote verscheidenheid. Ook liefhebbers van glutenvrije en lactosevrije gerechten kunnen zich bij ons welkom voelen. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Profiteer van onze parkeerplaats

U kunt trouwens ook met de auto komen; wij hebben gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom! Gebruikt u daarvoor gewoon ons tijdbesparende online-reserveringssysteem. U kunt bij ons heel eenvoudig met betaalpas of contactloos betalen betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Voor bruiloften, verjaardagsfeestjes of de geslaagde doop van uw kind – onze cateringservice maakt er een onvergetelijk feest van. Op 5 dagen per week kunt u bij ons van 10:00 tot 22:00 uur langskomen. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue