Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Als u met uw vrienden een mooie avond met Oostelijk eten wilt doorbrengen, is ons restaurant een bezoekje waard. Daarnaast vindt u bij ons lekkernijen uit de Nederlandse keuken. Bij zonnig weer wordt u van harte uitgenodigd om onze idyllische zitplaatsen buiten op te zoeken.

Charmant oriëntaals restaurant, mooie ligging

De Oostelijke keuken verbaast u met een omvangrijk aantal gerechten. De smakelijke schotels en drankjes overtuigen u zeker. Laat u verrassen door een tussendoortje of toetje uit ons sortiment van onze verse pannenkoeken of ons verfrissende ijs. Een fantastische lunch bij ons staat niets in de weg. Wij hebben wifi, zodat u bij ons zonder problemen op internet kunt surfen.

Een individuele voeding

Ook vegetarische gerechten staan bij ons op de menukaart, om u met een verscheidenheid aan smaken te verwennen. Ook liefhebbers van lactosevrije en glutenvrije gerechten kunnen zich bij ons welkom voelen. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Cateringservice beschikbaar

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze parkeerplaatsen. Voor families met kinderwagen of mensen met beperkte mobiliteit bijzonder belangrijk: ons restaurant beschikt over een barrièrevrije toegang. Brengt u ook graag uw dieren mee. Erg efficiënt: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! Bij ons is het mogelijk met betaalpas of contactloos betalen of contant te betalen. Wij hebben ook een cateringservice – gewoon even informeren! Op 5 dagen per week kunt u bij ons van 10:00 tot 22:00 uur langskomen. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue