Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Een sfeervolle avond met Oostelijk eten – wij serveren vers bereide gerechten in een authentieke sfeer. U wordt bij ons ook met creaties uit de Nederlandse keuken verwend. In de schaduw zitten en met uw vrienden van de zomer genieten kunt u op onze zitplaatsen buiten.

Hipp oriëntaals restaurant

] Verwen uzelf met onze Oostelijke keuken. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Laat u betoveren door een tussendoortje of toetje uit ons sortiment van ons lekkere ijs of onze lekkere pannenkoeken. Een fantastische lunch bij ons staat niets in de weg. Profiteert u van ons wifi om foto's te delen. [[[Bijzondere voeding gewenst?]]] Ook vegetarische gerechten staan bij ons op de menukaart, om u met een verscheidenheid aan smaken te kunnen verwennen. U hebt een allergie en moet of wilt lactosevrij of glutenvrij eten? Dan hebben wij lekkere gerechten voor u in de aanbieding. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Profiteer van onze parkeerplaats

Profiteer van onze gratis parkeerplaatsen voor klanten. Het is voor ons van groot belang, dat wij alle mensen kunnen verwelkomen. Om die reden hebben wij ook een barrièrevrije toegang. Ook hondeneigenaars genieten bij ons, daarom zijn huisdieren bij ons natuurlijk ook welkom. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Betaal bij ons heel makkelijk contant of met contactloos betalen of betaalpas. U wilt onze specialiteiten ook op uw privé-feest aanbieden? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. 5 dagen per week zijn wij van 10.00-22.00 uur voor u geopend. 's maandags en 's dinsdags zijn wij gesloten.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue