Ornina

Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Zin in een gezellige avond met Oostelijk eten in ons mooie restaurant? Daarnaast vindt u bij ons specialiteiten uit de Nederlandse keuken. Buiten zitten en met vrienden van de zomer genieten kunt u op onze zitplaatsen buiten.

Centraal gelegen restaurant met lunch

Onze Oostelijke keuken biedt een groot assortiment smakelijke, vers bereide gerechten. Onze uitstekende keuken verwent u met een groot aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes. Ook voor de lekkerbek hebben wij iets in de aanbieding. Onze verse pannenkoeken, ons verfrissende ijs of onze wafels smaken ook als toetje erg lekker. Een fantastisch ontbijt bij ons staat niets in de weg. Profiteer van ons gratis wifi om foto's te delen.

Bijzondere voeding

Onze keuken respecteert ook een vegetarische bereiding van de gerechten en biedt niettemin een fantastische verscheidenheid. Ook liefhebbers van lactosevrije en glutenvrije gerechten kunnen zich bij ons thuis voelen. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.

Buitengewoon handig dankzij cateringservice

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze parkeerplaatsen. Voor families met kinderwagen of mensen met beperkte mobiliteit bijzonder belangrijk: ons restaurant beschikt over een barrièrevrije toegang. Uw dieren zijn bij ons van harte welkom! Gebruik hiervoor gewoon ons tijdbesparende online-reserveringssysteem. Als betaalmethodes accepteren wij betaalpas en contactloos betalen. Daarnaast kunt u natuurlijk contant betalen. Wij hebben bovendien een cateringservice – gewoon even vragen! 5 dagen per week zijn wij van 10.00-22.00 uur voor u geopend. 's maandags en 's dinsdags zijn wij gesloten.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue