Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Als u met uw familie een sfeervolle avond met Oostelijk eten wilt doorbrengen, is ons restaurant een bezoekje waard. Geniet bij ons daarnaast van Nederlandse gerechten. Bij zonnig weer wordt u van harte uitgenodigd om onze idyllische zitplaatsen buiten op te zoeken.

Top restaurant met een uitgebreid aanbod aan dranken

Onze Oostelijke keuken biedt een groot assortiment smakelijke, vers bereide maaltijden. De smakelijke schotels en drankjes overtuigen u zeker. Ook voor de zoetekauw hebben wij iets in de aanbieding. Onze verse pannenkoeken, ons verfrissende ijs of onze wafels smaken ook als toetje erg lekker. Komt u langs voor een heerlijk avondeten. Profiteert u van ons gratis wifi om foto's te delen.

Speciale voeding

Wij bieden voor onze bezoekers ook vegetarische maaltijden aan – zo kan iedereen iets lekkers vinden. Wij bieden daarnaast een ruime keuze aan lactosevrije en glutenvrije gerechten voor een extra gezonde voeding. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.

Profiteer van onze parkeerplaats

Gratis parkeerplaatsen voor onze klanten zijn aan de voorkant van het restaurant. U kunt ons restaurant barrièrevrij bereiken. Uw huisdieren zijn bij ons natuurlijk net zo welkom. Erg handig: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! Betaal bij ons heel gemakkelijk contant of met contactloos betalen of betaalpas. Interesse in catering? Dan kunt u zich graag direct bij ons melden. 5 dagen per week zijn wij van 10.00-22.00 uur voor u geopend. 's maandags en 's dinsdags zijn wij gesloten.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue