Ornina

Nu geopend
Reservering

Oostelijk restaurant | Ornina | Zaandam

Kenners van de Oostelijke keuken komen bij ons volledig aan hun trekken. Geniet bij ons daarnaast van Nederlandse gerechten. Bij goed weer wordt u van harte uitgenodigd om onze gezellige zitplaatsen buiten op te zoeken.

Authentiek restaurant met wifi

Onze Oostelijke keuken biedt een groot aantal lekkere, met liefde bereide gerechten. Onze uitstekende keuken verwent u met een groot aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes. Ook voor de zoetekauw hebben wij iets in de aanbieding. Onze wafels, ons verfrissende ijs of onze lekkere pannenkoeken smaken ook als toetje erg lekker. Een lekker avondeten bij ons staat niets in de weg. Met onze internet-toegang gaat u op de snelste manier online.

Allergieën en speciale voeding

Wij bieden voor onze bezoekers bovendien vegetarische maaltijden aan – zo kan iedereen iets lekkers vinden. Ook liefhebbers van glutenvrije en lactosevrije gerechten kunnen zich bij ons welkom voelen. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Profiteer van onze parkeerplaats

Parkeert u heel eenvoudig op onze parkeerplaatsen. U kunt ons restaurant barrièrevrij bereiken. Ook hondeneigenaars genieten bij ons, daarom zijn huisdieren bij ons natuurlijk ook welkom. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één klik een tafel bij ons kunt reserveren. U kunt bij ons heel makkelijk met contactloos betalen of betaalpas betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Wij hebben ook een cateringservice – gewoon even vragen! 5 dagen per week zijn wij van 10.00-22.00 uur voor u geopend. 's maandags en 's dinsdags zijn wij gesloten.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 – 22:00
Donderdag
10:00 – 22:00
Vrijdag
10:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00
Zondag
10:00 – 22:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue